آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
يکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 07
کد خبر: ۲۹۲۶۱
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۱

سقوط 3 درصدی بورس مسکو  

به دنبال انتشار خبر تحریم های جدید آمریکا علیه شرکت های «روس نفت» (Rosneft) و «نواتک»(OA Novatek)، ارزش سهام در بازارهای بورس روسیه روز پنجشنبه 3 درصد سقوط کرد.
تدبیر24: بورس MICEX بلافاصله پس از آغاز به کار در روز پنجشنبه شاهد 2.52درصد کاهش ارزش سهام بود و بورس RTS هم که مبنای کارش ˈ دلارˈ است، 3.44 درصد سقوط را تجربه کرد.

ایتارتاس، خبرگزاری روسیه، می گوید پس از یک شوک ناگهانی، وضعیت در بورس های روسیه اندکی بهبود یافت، اما همچنان با 1.91 و 2.94 درصد کاهش ارزش سهام رو به رو است.

آمریکا شرکت های یاد شده را به خاطر آنچه نقش مسکو در ناآرامی های اوکراین می داند، تحریم کرده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: